You bring me up

2011-08-24, 16:24:46 / Kategori: my life*
Hejhej,

inte bloggat nu på några dagar, skolstarten tar död på mig! Även om vi inte går så många timmar varje dag just nu så är min energi på botten varje dag. Iallafall första dagen med vanliga lektioner. Gjorde inte så mycket dock. haha.

Malmöfestivalen är i full gång och har spenderat 3 dagar där redan och har 3 dagar kvar. Ikväll kommer Eric Saade dit och September!

Blir nog inte så mycket mer idag. Haha, hoppas ni inte lider lika mycket som jag för skolstarten. haha. Det enda roliga är alla 1or som är så galet lost!












*

2011-08-19, 12:36:57 / Kategori: my life*


bild från google.

i´m addicted

2011-08-18, 13:41:50 / Kategori: Shopping <3
Igår trallade jag till Malmö for some shopping med Sandra. Emma & Linnea skulle oxå in så joina dem en stund med :) Fick hem mig en hel del kassar och en glatt leende ! Haha. Kände dock inte riktigt att jag shoppade tillräckligt så ska in idag en snabb stund för att köpa 3 saker till (a).

Orkar inte lägga upp bilder på vad jag köpte iom att jag är otroligt lat för tillfället. Men det blev iaf en ring, en miniräknare (värsta nörden), en asfin tajt klänning (a), en tjocktröja, en oversize rosa kavaj, en kjol, en svart långklänning, deo, 2 fotoalbum och ett linne :)

Stötte på en kul prick som hade alla instrument och lite till. Dö kul! Haha jag och Sandra stod och skratta ett tag. Haha.






I am what I am and that´s all I can be

2011-08-17, 22:07:19 / Kategori: my life*


tjenare brunsås!

2011-08-17, 21:42:26 / Kategori: my life*
Tjolahopp,

Nu är jag äntligen hemma från alla mina resor denna sommaren. Jäkligt sad! Haft det underbart och skulle gärna knäppt med fingrarna för att förlänge detta sommarlov typ sådär 1 år?! För er som har missat grejen, så har jag varit 3 veckor i London på språkresa, 1 vecka i Italien med mina underbara vänner Sandra, Linnéa & Evelina. Därefter var jag 1 vecka med familjen (inkl. mormor & morfar) i Grekland.

Nu väntar en kall och äcklig höst med skolstart på måndag. Längtar verkligen inte om man säger såva! Fast kan väl inte ha kallat de sommar här i Sverige, under den lilla tiden jag va hemma va de kanske sol 2 dagar. Plus att då va de inte ens varmt. Haha.