Impostor *

2010-10-28, 17:33:35 / Kategori: my life*

Tjenixen ;)

Haha, lite fyndigt endå ;) haha. Dagen började med att typ ingen kände igen mig, great! Haha, har ju somsagt färgat håret och tydligen ser jag väldigt annorlunda ut. Min mattelärare sa t.ex. att jag nt fick göra så för då skulle han inte känna igen mig . Hha han var lix nära på att sätta frånvaro på mig (a) upps :P

Dagen har varit ganska bra endå, hade matte, sen samhäll och sen svenska. Gick ganska snabbt sen var det dags att traska iväg mot stadsbiblioteket och gå massa rundor där. haha och eftersom jag har svårt och gå så tog jag, alice & sandra hissen . mohahah (a) Sen tillbaka till skolan för skolfoto. woho. tror jag blinka rätt ofta och log lite sådär halvkonstigt. menmen bara hela malmö som ser det. no big deal . pft haha.

Hittade en bild på gamla lärarna. Saknar piläng något så oehört mycket även om TBS är najs men aa, efter dagens samhällslektion saknar man en viss Wilson enooormt ! Saknar även 9e även om Bu10a är bra. ajja slänger in 2 bilder som verkligen väcker känslor och minnen!

Ha de så bra så länge nu ska jag plugga till engelskprovet ! (=



Brunett *

2010-10-27, 13:09:17 / Kategori: my life*

Hej allihopa!

Förlåt för en dålig uppdatering men det har varit väldigt mycket nu. Har varit sjuk i snart 2 veckor och har missat en del i skolan. Och nu har viruset spridit sig till mina bens leder så kan knappt gå på vänster ben. Läkaren sa att det skulle bli bättre till fredag vilket jag verkligen hoppas på ;o

Som ni säkert la märkte till så var min rubrik; Brunett. Och ja det stämmer. Färgade håret brunt igår. Blev mörkare än jag tänkte mig men är endå väldigt nöjd :)

Nu ska jag plugga vidare på engelskan och företagsekonomin.

Ha en bra dag ute i regnet ;)

Före



Efter



Linda gillar inte promille & ppm :(

2010-10-13, 12:04:19 / Kategori: my life*

Vaknade 6 imorse eftersom jag skulle till tandläkaren -.- fett segt när man börjar 10 menmen :P när jag kom till skolan stod det matte på schemat & där fick man lite damputbrott xD hah , fattar noll och har prov på fredag woho.. nu har jag 3 timmars håla/rast och sen blir det företagsekonomi (y) Ikväll blir det hem till mormor och äta sen blir det att plugga matte & engelska :( Ingen kul dag men helgen blir myyycket bättre :)

Så här roar vi oss (jag) på TBS


Jag gillar inte torsdagar -.-

2010-10-07, 14:10:48 / Kategori: my life*

Sitter här i skolan på en hur tråkig torsdag som helst! Tråkigt väder och veckans längsta dag! började 8.30 och ska sitta här å mögla 2 timmar till . woho ! Iaf, ikväll blir det att plugga matteredovisningsmög och engelska :P En annan sak som jag inte gillar.. grupparbeten! Så fett segt, för dom som känner mig vet att jag e helt übersnabb med inlämningsuppgifter och grupparbeten är så sega :o haha, imorgon är det tjejkväll at Annas place ;) längtar ! Äntligen första tjejkvällen som verkligen alla kan komma på, :D Har fullt upp nu i helgen så lär väl va ganska död på måndag, som tur slutar vi 11.50 då :D :D

ajja, have a great day ;)


Free Fallin '

2010-10-05, 19:03:47 / Kategori: Shopping <3
Tisdag idag dårå, började 10 i 11 vilket inte var helt fel , riktigt najs med sovmorgon ;) Engelska stod först på schemat , där vi jobbade vidare om Jackie Chan , haha jag & alice va ganska lost menmen (a) Sen var det lunch och eftersom dt var korv till mat så käkade jag fil med müsli istället , mycket godare :) Sen väntade en 2,5 timmes lång rast , så jag och Sandra hoppade in på Hansa och shoppade :D Blev lite grejer ifrån H&M :) Sen sista lektionen var tyska. Haha satt & cama med Joakim ist ;) haha.












Wochenende *

2010-10-05, 18:49:44 / Kategori: Shopping <3

 Blev shopping i lördags, då fynda man detta:







Sen blev dt Ikea i söndags, där man köpte några ramar






Sen fick jag även in min byrå på mitt rum :D