Valborg

2011-04-30, 10:00:53 / Kategori: my life*
Hej på er läsare!
Gick upp klockan 8 imorse, vilket är helt sjukt eftersom det är lördag. En timme senare vaknade Sandra och om en halvtimme ska vi mötas på Burlöv Center för lite shopping :)
Efter det ska jag hem och fixa mig och så sen vidare till Malmö där vi ska träffa Evelina och Linnéa. Där vi ska äta lite och sen ut till Pildammsparken, där vi kommer möta upp lite guys. Vad som väntar efter det får ödet bestämma ;)
Har lite bråttom nu, för har bara ätit och klätt på mig. Hoppas ni får en underbar dag - för det ska jag ha :)
Jag och Sandra <3

Keep on dancing on your own

2011-04-26, 18:22:27 / Kategori: my life*
Hej, känns som det var ett bra tag sen jag skrev här men hänt en hel del och inte riktigt orkat/haft tid till att blogga. Först vill jag bara säga vilket jävla väder! LOVE it ! Igår solade jag ute i trädgården i bikini, det är bara april, sick!
Idag var det dags för skola igen, även om jag och Sandra inte riktigt mådde på topp så hade vi skit kul i vilket fall som speciellt på tyskan. Love u ! Haha, inget seriöst alls idag bara en massa trams och övning till nationella.
Jag och S har bestämt oss för att bära en långklänning imorgon i skolan, hoppas verkligen min hals är snällare imorgon så jag kan ha klänning. Men ska bli kul om det funkar :)
Nu ska jag vakna upp lite (somnade innnan :$ ) och sen ska jag väl ta krafter till att plugga till engelskprovet som är på fredag.
Vill avsluta med två ord: Jävla pussy!
Puss
Underbara Melina igår <3

Evelajna kommer hem ;D <3

2011-04-19, 10:28:11 / Kategori: my life*
hellu,

tycker ni ska sluta klaga för att jag inte uppdaterar (a) haha har faktiskt något som heter liv, haha nej men är så sjukt trött efter skolan och orkar helt enkelt inte uppdatera varje dag. Haha, sad but true ;)

Nu är det iallafall lov, vilket är väääldigt skönt, behöver faktiskt ta det lite lugnt, haha.

Idag ska jag träffa Julia, (ja, när hon nu vaknar) haha, sen ikväll kanske det blir att träffa Moa, Sandra, Anna och Anne. Alla är verkligen saknade!

Ikväll kommer även min saknade liebling hem, (Evelina). Hon har varit i London alldeles för länge nu! Hoppas jag får träffa henne snart!

Aja, inget kul inlägg bara en massa namn hit och dit. Haha, nu ska lilla Linda dra täcket över huvudet och vänta på att Julia ska vakna !

Helgen

2011-04-03, 12:32:00 / Kategori: my life*
Hej allihopa!

Denna helgen har varit full med en massa äventyr (haha,) och knappt ingen vila.


I fredes hade vi vårt välgörenhetsdisco, tänker inte ens kommentera hur det gick.
I lördes var jag först i Malmö med Anna och Moa i jakten på presenter till Anne. Efter det stack jag hem lite snabbt och bytte om och åt sen åkte jag tillbaka till Malmö för att se "hur många lingon finns det i världen" med Linnéa, Eric och Anton. Filmen var inte alls som reklamen på tv.n men den var endå bra :)

Idag ska jag bara plugga och städa. Tråkigt men det måste göras. Har tyskprov på tisdag har knappt börjat, känns lite sisådär. haha


Moa, Jag och Anne i Juni 2010. <3