Paket - i love it !

2011-03-31, 17:18:23 / Kategori: my life*
Hej,
Denna dagen har bjudit på måånga skratt. Haha torsdagar brukar inte vara så roliga men idag så!
Dagen började med att vi hade projekttid i 2 timmar, där skrev jag klart om de mänskliga rättigheterna i Etiopien och fick det rättat av AC och Johanna! Gjorde även Rebeckas budget.  Haha, efter det var det "lunch" Haha, klet klet och klet! Tog fil med müsli istället :) och knäckebröd (as usual) haha mycket godare än den där habeblajan som serverades. Efter den såkallade lunchen stod rättskunskap på schemat (muums, mitt favoritämne) Haha, blev klar med sammanfattningen, redigt stolt över mig själv!
Haha sen var det mentorstid och coachtid. Haha vilket innehöll mycket skratt! Haha men vi hann meed mycket, hann till och med att bli datakunskapslärare xD åt rebecka! haha, riktigt kul att mesa runt med sååååna mogna/normala personer. Love u! När vi hade suttit över i 20 min (vi är studar) så åkte jag hem, haha, min mobil dog på vägen hem, riktigt sorgligt :(
När jag skulle ta posten så såg jag att jag fått mina typ 200 foto ;D blev riiiiktigt glad. Haha så glad att jag glömde stänga av larmet, fick lite panik. Nu sitter jag och mumsar på glass, persiska glass med hallon och kolaglass. Riktigt mumsigt, persika glassen kommer jag kränga i massor i sommar. Känner mig dock en aning tjock. Igår choklad och idag glass. Aja, tjockisar är söta!
3 paket med foto, meeee like!

Disappointed

2011-03-30, 16:49:18 / Kategori: my life*
Tjaa,
dagen har spenderats i skolan (haha) och den var vääääldigt seg till en början men de sista minutrarna av dagen var döökul. Haha, började kittla Eve och hon skrev och hoppa runder, haha och självklart började jag asgarva. Haha, vilket Eve mobbade mig för (som vanligt) haha, satt väl över 10 min med Eve medans alla andra sprang ner för trapporna till friheten (ha).
Ikväll kommer jag att tillbringa tid med mina vänner rättskunskapen, tyskan och ett marabou choklad med schweizer nöt!
Haha, kul inlägg. yeeah.

Meine Helg

2011-03-27, 17:20:11 / Kategori: Shopping <3
Hallihallo!
Min helg har varit väldigt chill och full med shopping (haha)
Igår så var jag på Nova med mamma och då blev det ett par beiga stövlar, tyvärr har de inte riktigt kommit på bild ännu men snart så. Köpte även ett fotoalbum och lite sånna småsaker. På kvällen kom det fint besök *host* haha, väldigt trevligt!
Idag så sov jag länge och sen åkte jag ut till Burlöv med mamma och mormor. Gillar att shoppa med dem nu för det blir alltid mer än väntat och väldigt bra för min ekonomi att de är med, speciellt nu inför sommaren. Haha. Här är lite bilder på mina inköp från idag.
Ikväll ska jag plugga lite, förmodligen företagsekonomi eller rättskunskap. Har redan tagit mig i kragen och pluggat idrott idag. Lite stolt faktiskt :)

Malaco

2011-03-27, 17:16:21 / Kategori: my life*
Hej,
Nu har vi fått vårt sponsringsgodis från Malaco.
Vi ska ju anorda ett välgörenhetsdisco nu på fredag (1/4) på Centralen i Lomma.
Alla våra intäkter kommer att gå till Barncancerfonden och Malaco har sponsrat oss med två godislådor, vilket vi är väldigt tacksamma för!

Ups and downs.

2011-03-22, 21:33:21 / Kategori: my life*
Hallihallå.
Tuesday, Dienstag, Tisdag idag då, vilket innebär skolaaa woho!
Dagen började med ett samtal med min engelsklärare angående mitt betyg, jobbar jag hårt till Juni så får jag det betyg jag vill ha, så nu ska jag kämpa kämpa kämpa!
Efter det hade jag 2,5 timmes rast. Gick i stan med Sandra, fick en ros av två snyggingar från tv3. inte mig emot ;) haha.
När rasten var över stod tyska på schemat. Blev inget seriöst eftersom jag och Sandra redan var klara med våra texter som ska redovisas imon!
När jag kom hem så pluggade jag tyska och engelska. Sen tog jag och mamma en tripp runt i Lomma myspys.

I <3 shopping

2011-03-22, 21:29:42 / Kategori: Shopping <3
'Måndag igår igen, vilket betydde att hela dagen spenderades åt projektet. Min söta grupp förrutom Emil spenderade dagen i Lomma, vi hade möte med Pia, satt upp affischer och åt fika i busskuren (Y)
När jag kom hem så pluggade jag en liten stund sen lagade jag kotletter, potatis och sås till min älskade familj tillsammans med mamma. Efter det åkte jag, mamsi och mormor till Entré och shoppade. I looovee it!

motion x2

2011-03-19, 17:33:24 / Kategori: my life*
Hej alla läsare!


Igår var jag hemma hos Sandra, där var även Evelina :) Haha, sjuk kväll. Allt mellan himmel och jord hände t.ex. fick Sandra glaskärvor i armen och jag blev dränkt av cola. Haha, men om man bortser allt klanteri så var det väldigt mysigt.


Idag har jag tagit hål i örat, ska göra ett till men mitt mod räckte bara till ett. Haha! Efter det tog jag och Anne en timmes tripp på rullor runt Lomma. Var i princip död när jag kom hem, tog en snabb dusch sen la jag mig i sängen och kollade tv. En stund senare fick jag och mamma ett ryck och gick en timmes runda runt Lomma. Snart ska jag äta en mysig middag med la familia och sen blir det en myskväll med mamsi med en massa nyttigheter.


Imorgon blir det att plugga 1 miljon olika ämnen.



Bara för att vi är SÅÅÅÅ normala <3

Helg, weekend, wochenende

2011-03-17, 18:25:18 / Kategori: my life*
hej igen,
såhär kommer förmodligen min helg se ut, kanske lite som kommer till och lite som ändras.

Torsdag ärlikamed rött

2011-03-17, 18:05:52 / Kategori: my life*
Tjaa!

Torsdag idag då, skulle egentligen haft projekttid, rättskunskap, mentorstid och coachtid idag men alla lärare skulle på någon kurs så slutade 1. Och eftersom vi var i Lomma på möte under projekttiden så missade vi rättskunskapen. När jag kom hem så planerade jag helgen lite grann och pluggade lite. Sen kollade jag Mean Girls 2. Haha rätt bra film även om den inte alls var som jag trodde att den skulle vara :P

Onsdag ärlikamed vitt

2011-03-17, 08:42:13 / Kategori: my life*
Hallå!
Dagen började med naturkunskap, rätt kul lektion endå. Läraren pratade mest om tsunamin i Japan. Efter det var det språk, hade pluggat riktigt mycket så lektionen gick rätt bra haha, sen jobbade vi bara vidare med vårt grupparbete om musik.
Efter det hade jag en timmes rast och då tog jag och Sandra en tripp till Lagerhaus och Zara. Köpte en jättefin somrig kjol på Zara. (bild kommer ikväll) När rasten var över stod engelska på schemat, då var det dags för redovisning av usa-arbetet. Haha. Efter skolan åkte jag hem och käkade godiset mamma hade köpt till lilla mig. Fruktnappar är gooooottt! ;D
Var även ute och rullade i en timme med bästavään Anne, jobbigt med massa vind men kul endå haha xD
Sen kollade jag Glee och pluggade rättskunskap!

Tisdag ärlikamed svart

2011-03-15, 20:13:01 / Kategori: my life*
Haj, idag var jag ledig om man bortser från mitt utvecklingssamtal imorse. Gick väl bra, inte helnöjd men mamsen var nöjd. Efter det drog jag hem och börja plugga direkt, helt sjukt. Kunde engelskglosorna och tyskglosorna jättesnabbt. Efter det drog jag hem till mormor, fick en jättefin väska. Love it! Sen när jag kom hem igen glodde jag Bring it on sen kom mamsi hem och vi åkte till Ängelholm! Kom precis hem, nu ska jag skriva på projektet sen nanna.

Oth in my heart<3

2011-03-14, 19:48:16 / Kategori: my life*
OMG, jag bara älskar one tree hill. Haha har drogat alla säsonger som finns i sverige nu (7) och kollar säsong 8 på nätet. Finns inget bättre än denna serien :o
menmen, ska nog sluta titta nu och börja plugga lite, därför jag dumpar facebook ju ;)

Måndag ärlikamed rosa

2011-03-14, 16:11:21 / Kategori: my life*
Haaj,
Min tygskosvecka inleds av roosa! Haha nu tänker ni säkert "wtf"?! ;o haha, iallafall ska ha tygskor varje dag i en skolvecka, alltså en ny färg för en ny dag. Lite crazy kanske men lite kul får man ha. Dock måste jag säga att jag känner mig väldigt kort med tanke på att jag alltid har klackar annars.
Iallafall, måndag idag ju. Vilket innebar projektarbete. Gick rätt sisådär men Evepeve livade upp det endå med lite engelskarbete och damperi! myyspyys!
Ikväll ska jag plugga rättskunskap, engelska och tyska. Har en vecka ledigt från Facebook, om inte mer. Känns lite svårt nu i början men ska klara det :)

Vår Spring Frühling

2011-03-07, 18:04:25 / Kategori: my life*
Hellu!
Mamma kom hem med kläder till lilla mig, lycklig!
De flesta av kläderna var dock vår och sommarkläder så kan inte använda de ännu.
Vill att det ska bli sommar nu så jag kan använda alla kläder, och köpa andra såklart :)
Tittade runt lite på internet och hitta massa godingar, som jag kanske får när jag fyller år eller helt enkelt köper själv :)
Bland annat detta, finns ju massa mer, tänker nog köpa jeansen snart ;)

Brumbrum

2011-03-07, 11:49:19 / Kategori: my life*
Hej på er alla!

Måndag igen, typ veckans segaste dag ;o
Hela dan kommer att gå åt till att jobba på vårt projekt.

Ikväll ska jag ut och rulla med min saknade Anne <3

Helgen har varit helt underbar, körde brumbrum bil igår och det gick verkligen skitbra, mamsi var jättestolt :)
Sen byggde jag även naglarna igår, blev jättefina, kommer bilder sen :)


Linnéa och jag <3



Second chance

2011-03-05, 19:29:29 / Kategori: my life*
Haha kom precis på mig att jag har 4 bloggar, känns ju sådär halvbra xD

Ikväll är det andra chansen i Melodifestivalen, jag hoppas på att Loreen eller Love generation går vidare, håller ni med mig?
Bild lånad från Google

best summer ever ! ;D

2011-03-05, 13:39:53 / Kategori: my life*
Hej på er allihopa!

Är helt glad :D Har bokat min andra språkresa nu och det blir London i tre veckor denna gången, sen är jag hemma i Sverige/Tyskland (haha) i två veckor, sen blir det Italyyyy med Evepeve, Linnéa och Sandra. Can't wait!

Idag blir deet mys hemma med mamsi, min bror är i götet så helt tyst här hemma, haha väldigt ovanligt ;) haha. Ska snart traska hem till mormor, dit kommer även min kusin och hennes dotter. mysmys! :)


I love you Evepeve <3



High five för skjorta !

2011-03-04, 10:31:18 / Kategori: my life*
Guten morgen!

Har precis kommit till skolan och snart börjar engelskan. Ska väl fortsätta med USA-projektet.

Jag och Sandra kör på skjort-power idag ;)

Ikväll blir det mysmyys hos Becka med massvis med folk! Naajs !
Jag och bror <3



Nytt och fräscht!

2011-03-03, 15:55:00 / Kategori: my life*
Tjenis!
Som ni kanske har sett så har jag fräschat upp lite på bloggen, va rätt trött på den gamla designen plus att jag var blond på alla bilder i headern, och jag är ju brunett nu så kändes konstigt :P

Min dag har varit full med nervösitet och massa skratt såklart. Haha, började dagen med att vi hade projekt-tid, mycket av tiden gick åt till att skapa en blogg med Linnéa och Evelina. Kolla in den  här: www.evelindea.blogg.se

Efter det så hade jag naturprov, gick bättre än jag förväntat mig, lite stolt över att jag kunde prestera så bra med tanke på hur mycket jag har pluggat.

När alla var klara knallade jag, Linnéa och Evelina in till Ann-christin och hade handledarsamtal. Sen sprang jag och Eve och köpte mumsmums godiis.


Hiss elr diss? ;)



extra sovmorgon

2011-03-03, 08:33:14 / Kategori: my life*
Godmorgon ;D

Tog en extra lite sovmorgon idag och försov mig, hann ändå till skolan i tid!
Första lektionen är företagsekonomi så vi sitter och väntar på Camilla nu.
Sen blir det någon föreläsning om Unicef om en timme.
Efter det ska vi skriva vårt efterlängtade naturprov.





Jag älskar dig mest Linda!
/Evepevelingonskog 


Keine Batteri!

2011-03-02, 13:48:19 / Kategori: my life*
Hallihallo!

Sitter i skolan right now, och deppar sönder för att min mobil inte har något batteri och för att jag har naturprov imorgon. Snart börjar företagsekonomin och sen drar jag hem, yeey! ;D

Ikväll blir det att glo Glee och Big Brother men får väl plugga natur med om jag ska lyckas få Godkänt på provet.

Ge mig sommar !

Grön!

2011-03-01, 16:12:16 / Kategori: my life*
Hej på er!
Har ingen lust alls till att blogga idag men har man lovat så har man.
Bara tisdag idag ju så imorse steg man mot sin vilja upp ur sängen och drog sig till skolan. Hade två lektioner idag engelska och tyska. Alltså var min dag väldigt kort. Skönt!
Har världens ångest över naturprovet som är på torsdag. Har inte ens börjat och får huvudvärk bara av tanken på vindkraftverk och energi och sånt..
Ska försöka ta mig igenom lite av naturen ikväll och förhoppningsvis åker jag till Nova för att få upp humöret en aning!
I love you <3