Jag tog en kula för dig & fick en smula tillbax <3

2010-11-14, 18:58:18 / Kategori: Shopping <3

Har verkligen varit en slapphelg, har inte gjort så mycket förrutom att shoppa (a) hiihi, var på Nova igår och fick hem mig finfina saker :D Idag har jag kollat lite gossip girl, städat & rensat garderoben och sen kom mormor & morfar hit :)

Imorgon börjar min 2veckors långa praktik på Swedbank´s fastighetsbyrå i Lund. Ska bli kul att komma ifrån skolan och praktisera plus att man kommer träffa massa älsklingar som går i skola i Lund :)








+ ansiktsmasker & jeansleggings :)


The days I can't see your eyes, I don't even want to open mine <3

2010-11-12, 19:30:25 / Kategori: Shopping <3

Ett tag sen men som några redan vet så har jag varit i Turkiet. Det var helt underbart där, runt 30 grader varje dag =) Många har frågat va jag köpte där, och mitt svar blir att jag inte orkar ta ut allt från garderoben och fotografera det så ni får träffa mig ofta så kanske ni ser lite då och då ;)

haha, idag var jag i skolan från halv 11 till 3. Första lektionen var engelska, och eftersom vi har ett filmtema för tillfället så började vi att kolla på filmer "Green Mile". För de som inte har sett den så är det ungefär som alla filmer Uffe visade (ni som gått på piläng vet vad jag menar). Filmen verkar faktiskt väldigt bra :)

Efter engelskan var det lunch, hah försökte flörta med Otto så jag skulle få reda på vad vi skulle göra på dagens idrottslektion, vilket gick lite sisådär. Haha, men en halvtimme senare när vi väl stod i idrottshallen så fick vi reda på att det var dans gällde. Hha faktiskt väldigt kul, vi dansade bugg ;) haha.

När vi väl dansat klart så begav vi oss mot skolan igen och upp i Businesslabbet för ännu ett matteprov. haha gick väl lite sisådär. Haha menmen, har typ redan säkrat mitt betyg får vi hoppas på :p

Efter skolan gick jag och Sandra ut på stan och shoppade & fikade litegrann. Myspys =) Chockerande nog så köpte jag mer till min bror än till mig sjäv ;o Sen fikade vi på Espresso House =) frappino <3 Haha

Detta köpte jag iaf till mig själv :