Cupcake

2011-05-26, 11:13:30 / Kategori: my life*
God förmiddag (haha)

Sitter i skolan just nu och har samhällslektion men eftersom jag redan är klar med mitt eu-arbete så gör jag i princip nada. Lite facebook, lite tjejsnack och bloggning.

Har svenska om typ en timme sen mentorstid sen coachtid. Efter de ska jag, Pea, Peve och Panda ut på stan och käka lite sen ska vi se Water for Elephants på biooo :D

Hemma vid 9 tiden tror jag och då ska inte jag göra något speciellt eftersom vi nt har ngt plugg :)


Minnen <3

Vadet är över !

2011-05-25, 09:56:27 / Kategori: my life*
Hejhoppsi,

igår förlorade Evelina vårt vad om att inte äta onyttigheter. Haha snacka om att jag är stolt (a) Just nu sitter jag i skolan och om 7 min ska jag ha företagsekonomi, sedan tyska och sedan svenska och engelska. En aning nervös för engelskan för vi ska få vårt betyg :)

Ikväll ska jag skriva på min samhällsinlämning sedan kolla Glee !


Jag & Ämmaa från balen i 9an <3

Jordens sista dag

2011-05-21, 12:54:22 / Kategori: my life*
hellu,
känns rätt onödigt egentligen att blogga eftersom jorden bara har några timmar kvar.. hah vet inte om jag ska tro på det riktigt men alla verkar ju göra det så någon logik bör där ju ligga bakom xD
Iallafall, fint väder ute idag. Sitter i trädgården med min finfina sverigetröja och ett par shorts. Riktigt härligt ! Tänkte plugga lite samhäll, om jag nu får någon inspiration till att göra det. Haha kommer bli skönt när den är klar iallafall.
I eftermiddag kommer mormor & morfar hit och fikar. Mamma sa till dem att de inte fick ta hit någon kaka (de gör dem alltid) för att jag inte ska äta kakor/chips/glass/godis på en månad (till den 16 Juni). Jag och Eve har ett vad, det är anledningen. Gått 4 dagar sen vi slog vad och mitt sockersug är större än någonsin. Hhaha, men vill se om jag klarar det (a)
1 månad till jag åker till LOONDOONN !!

Stadsbiblioteket

2011-05-19, 13:44:10 / Kategori: my life*
Haj,
sitter just nu på stadbiblioteket med Evelina och Sandra. Känner väldigt konstigt att sitta flera timmar på ett bibliotek på en ledig dag. Men vår hemtenta idag är hur galen som helst. Men måste göras. Vi ska hitta på något skoj efteråt eftersom vi har varit så duktiga. Men det lär dröja några timmar till. *suck*
Vet inte riktigt när jag kommer hem idag efter pluggandet men då blir det ännu mer plugga - samhäll. Ingen ledig tid idag inte. Ska somna tidigt har jag redan bestämt mig för !
Puss

Candyystoop!

2011-05-18, 19:41:59 / Kategori: my life*
halihallå,
sitter och smaskar på ett tuggummi med hallonsmak för att tämja mitt sockersug. Igår bestämde jag och Evelina oss för att ha ett litet godis/kak/glass/chips-vad. Den innebär att ingen av oss ska äta någon av de 4 godsakerna på 1 månad (till vår skolavslutning) Kommer bli extremt svårt i och med att jag äter kakor nästan varje dag. Hihi tjockisvarning här ja! Haha, men det är ju såååå goottt !!
Iallafall, dag 3 på vår rättskunskapsvecka och den gick väl bra. Mitt på dagen hade jag även nationella i tyska vilket gick käpprättåthelvete. Menmen, efter skolan åkte jag hem till mormor och pratade i 1 timme. Har precis duschat och ska om 20 min kolla Glee ;D
JAG ÄLSKAR DIG ! <3

25 days left *

2011-05-16, 16:46:00 / Kategori: my life*
Hajsanhoppsan,
idag är det måndag om ni inte redan visste det, haha, första av fem dagar av vår rättskunskapsvecka. Det innebär att vi endast har små "uppdrag" i rättskunskap och inga andra lektioner om man bortser från 4 km på idrotten imon klockan 10 och vårt nationella i tyska på onsdag.
Slutade runt kvart i 2 idag, så va hemma redan halv 3, vilket var underbart. La mig i sängen och kollade på 90210 och OC, underbart!!
Nu luktar jag att maten snart är klart, luktar mumsigt (haha så störd jag är) och sen blir det att jobba vidare på några powerpoints som ska bli klara till ett företag vi jobbar med och även min naturredovisning. Mycket mer än så orkar nog inte lilla jag idag :)

Last day in Olsfors

2011-05-15, 11:22:38 / Kategori: my life*

Hajhopp,

vaknade för typ en timme sen, blev en sen kväll. Jag och Fridis satt och skrek under hela röstning på Eurovision Song Contest inatt. Säger bara jävla italienare. Men tekniskt sett vann Sverige i och med att Azerbaijans låt var skriven av någon svensk och de hade svenska körtjejer. Men Eric Saade är fortf sjukt sexig och är stolt över att han hamnade på 3e platsen även om han förtjänade 1a plats ;)

Fridis håller på att fixa sig inför kyrkan, hennes kompis ska konfirmera sig och lilla jag ska ligga och såsa i hennes säng under den timmen. Blir väl att kolla vänner eller nått :)

Klocka 6 åker jag hem till underbara Skåne igen, hemma runt 8. Då mamsen hämtar mig och köper milkshake till mig i väntan på min söta lilla bror ska sluta jobba.

Btw, Liseberg var awesome igår! Snacka om att man fick en sjuk adrenalin kick efter Atmosfear. Haha så galet.


Keep on dreaming

2011-05-14, 11:01:05 / Kategori: my life*

HAALLÅÅ,

känner mig väldigt ensam med att prata skånska för tillfället, därför den fina hälsningen. Är mitt ute i skogen (haha) och just nu ligger jag i fridis säng och lyssnar på E.M.D.  Fridis är inne i duschen, när jag orkar gå upp ska jag fixa mig sen är det dags för att åka till Liseberg, ska bli riktigt awesome! ;D

Vet inte riktigt när vi kommer tillbaka, och vad vi ska göra ikväll vet jag inte heller. haha men nått skojsigt blir det säkerligen :)



En lagom charmig bild från inatt ;)


Traaaiiin

2011-05-13, 19:01:00 / Kategori: my life*
hejhopp.
Då sitter lilla Linda på tåget upp till fridis.
Kommer att ta cirka 3 timmar till göteborg sedan en stund till innan vi är hemma hos fridis!
Kommer bli en underbar helg :D
Julia, jag och Fridis <3

i'm of to Göteborg *

2011-05-13, 18:30:00 / Kategori: my life*
Tjenixen,
färdigsminkad och allt är klart, så nu ska jag hoppa in i bilen och åka till tågstationen :)
Hoppas att ni får en underbar helg, för det ska jag ha!
Kommer till frida typ 11-12 så blir väl sängen direkt, sen imon åker vi till Liseberg om det är fint väder. Söndagens aktivitet är dock inte bestämd ännu.
Can't wait !
Julia, Fridis och jag!

It's like wishing for rain, while you are standing in the desert .

2011-05-13, 17:21:51 / Kategori: my life*
Hejhopp,
snart kommer mamsen hem och då ska vi äta sen ska jag få skjuts antingen av brodern min eller mamsen till Lund för att därifrån ta tåget till Fridis! Väskan är färdigpackad och Linda är påklädd och fin. Just nu håller Danne och Linnéa på att skicka 1 miljon låtar till mig så att jag överlever 3 timmars tåg alone!
Jag och Fridis <3

Självförtroende

2011-05-13, 15:32:36 / Kategori: my life*
Hej igen, känner att jag måste få prata av mig lite. I väntan på att få åka till Fridis så kolla jag på några bloggar för att fördriva tiden och jag kan inte säga att jag har skitbra självförtroende. Vissa dagar vaknar jag upp och bara "men oj va söt jag är idag". Men andra dagar tittar jag mig i spegeln och tänker "ser jag verkligen ut såhär". Jag trivs med hur jag ser ut och orkar inte bry mig om vad jag äter för jag lever bara ett liv och orka tänka varje dag "men nej den där kan jag inte äta,där är för många kalorier i den." etc. Men det finns ju dem som inte har så pass bra självförtroende och det tycker jag är väldigt synd, visst några är smalare än andra, och vissa har lite större lår eller mage eller vad de nu kan vara.

För tillfället är jag väldigt trött på att höra alla klaga på deras komplex, visst att man kanske säger "nej jag kanske ska sluta äta godis nu". Det kan jag ochså säga. Men att hela tiden hålla på och klaga för samma saker. Om ni nu tycker så hemsk dålig om någon kroppsdel, ändra det då. För det blir inte mycket bättre att klaga. Nu låter jag kanske som en surkärring men det är rätt jobbigt och jag tycker riktigt synd om de som inte bara kan titta sig i spegeln och säga men va fin jag är. Tycker även synd om de som alltid ska hålla koll på vad de äter, ni missar något i livet. Och vem vill egentligen spendera sitt liv med äpple istället för choklad.

Nej nu ska jag sluta. Puss och hej. ÄT EN BIT CHOKLAD !


7 timmar kvar <3

2011-05-13, 14:56:57 / Kategori: my life*
Haaj,
fredagen den 13.e idag, men idag är det turdag och inte något annat för om 7 timmar står jag och kramar min Frida i Göteborg. Kan faktiskt inte bli mkt bättre ;D
Slutade halv 1 idag, riktigt riktigt najs ;D Jag och Evelina satt och gjorde hängagubbe under hela naturkunskapen haha det va en såå intressant lektion ;) Efter det va det god *host* mat i skolan, och tillslut prov i företagsekonomi. Gick rätt bra faktiskt :) Sen stod jag och snackade med två kompisar tills Evelina var klar och då sprang vi i regnet till min buss. Kommer sakna henne i helgen <3 Tänk sen när jag ska iväg i 3 veckor..


Iallafall är riktigt taggad på att åka från Skåne-land. Kommer bli en underbar helg, om vädret håller i sig så blir det Liseberg imon, NAJS !!
Frida, jag, Angelica och Julia i julas <3

Tomorrow Friday and i'm going to fridaaaay

2011-05-12, 19:25:39 / Kategori: my life*
Hejhopp!
Är så sjukt taggad på morgondagen om man bortser från skolan, dock slutar jag 13.25 (NAJS) Haha men klockan 19.01 tar jag och Joolia tåget till gbg där Frida hämtar oss :D LYCKLIIIIG!! Den stora dagen firas med långklänning till fridas ära ;) haha.

Lindaaaaay

2011-05-12, 16:18:33 / Kategori: my life*
hejhopp %&@.
Torsdag idag och skolan var väldigt onödig idag enligt min åsikt, hade läxförhör i rättskunskap (gick rätt bra) och sen typ diskuterade vi "svinalängorna" på svenskan, tillslut pratade vi lite om skolavslutningen. Sen efter det stack jag hem och åt glass. Riktigt gott ;D haha, är riktigt pepp inför sommaren nu!
Nu ska jag läsa igenom min sammanfattning till företagsekonomiprovet vi har imorgon, efter det ska jag packa inför helgen, åker 7 imon till Fridis :D
Här är lite fler förslag på födelsedagspresenter ;) haha

Önskelista

2011-05-11, 14:39:15 / Kategori: my life*
Hellopp,
just nu sitter jag ute i solen och har gjort det i typ 2 timmar, riktigt najs :D Har läst ut boken vi läser på svenskan och håller på med företagsekonomin och rättskunskapen nu, i mina små pauser kollar jag runt lite på nätet på kläder och skor osv. I och med att jag fyller år om 1 månad minus en dag ;D hittat massa fint men tänkte lägga upp 5 bilder iaf, kanske ger er lite inspiration till vad ni ska ge mig i födelsedagspresent ;) Haha,
riktigt fint väder, dock sitter jag under parasoll för jag sitter med datan och dricka haha lite mes i know men kommer säkerligen få huvudvärk om jag sitter förlänge i solen, och måste ju ha krafter till att plugga eftersom det är så skoj! (not)

ee ni meed yaaao ?!

2011-05-05, 10:57:21 / Kategori: my life*
var så sjukt speedad igår, haha dampa loss med mina finfina vänner! Haha idag är det skola och eftersom det är torsdag så har vi lektion på lektion. Slutar 2 och då ska jag, Sandra & Emma hoppa ner på H&M. Älskar de nya bikinisarna som har kommit ut :D
Ikväll blir det att plugga natur och företagsekonomi och klart lyssna på Fest i hela huset !
http://www.youtube.com/watch?v=fBkbtszejVI

Måndag och Linda är glaaad !

2011-05-02, 09:22:33 / Kategori: my life*
Hej på er!
Kom precis till skolan och såg att jag fick Mvg på två datakunskapsinlämningar, yeey!
Har 4 lektioner idag och sen ska jag hem och plugga tyska. Haha kul dag, nja :P
Blev ett kort inlägg idag men orkar helt enkelt inte skriva mer ;)
11 dagar kvar till jag ska till Göteborg <3